Obal na id kartu

Ochranné pouzdro je vyrobené ze speciálního materiálu Cryptalloy. Vhodné například i pro nově vydávané platební karty s NFC (Near Field Communication) představované v ČR pod heslem. FEHN - Little Castle obal na zdravotní kartu. Nejen pěkný doplněk, ale také ochrana nejdůležitějších dokumentů vašeho dítěte. Knížka nabízí jednotlivě oddělené obaly.


Na plyšovém obaly je aplikace včelky a nápis „hello baby“. Praktický obal na platobnú alebo čipovú kartu so štandardizovaným rozmerom x 55mm, ktorý sa umiestňuje na zadnú stranu telefónu. Vnútorná strana obalu má silnú lepiacu vrstvu, ktorú je potrebné nalepiť na zadnú stranu telefónu alebo na ochranný kryt. Bezpečné uložení všech dokladů na jednom místě.


Ideální pro každé vozidlo. Rozměr klopy 80x1mm. Jedna strana s oválným otvorem pro snadné vsunutí karty. Stíněný obal Cryptalloy na kartu s RFID či NFC.


Ochranný obal vyrobený čistě z materiálu Cryptalloy. Je určený pro všechny karty v ISO ID -formátu o velikosti 8x milimetrů. Jedná se o velikost klasické kreditní karty. Prodej pouze po celých baleních v jednom balení je kusů uvedená cena je za kus. Lze použít na výšku nebo na šířku.


Lze zavěsit pomocí klipu, rolo systému, nebo na krk s textilní šňůrkou či řetízkem. Maximální rozměr vkládané karty. Vhodný pouze jako ochrana proti mechanickému poškození. Plastový transparentní obal na kreditní kartu.


Odepínatelná šňůrka na krk. Bezpečnostní obal pro bezkontaktní platební kartu 4Kč. Materiál: polyuretan. Najít prodejnu Vytisknout Zpětná vazba.


Vo vašom košíku nie sú žiadne ďalšie položky vrátane DPH € Spolu (s DPH) € K. Nájsť predajňu Vytlačiť Spätná väzba. Nabízíme ochranný obal na kartu , který blokuje RFID. Perfektní obal na cenné karty - na dlouhodobé skladování, přenášení a manipulaci s kartami a nebo při zasílání karet poštou. Blokuje prostup RFID signálu a tím zabrání neoprávněnému načtení dat z karty.


Uzavřená, jedna strana s oválným otvorem pro snadné vsunutí karty. Reklamní předměty s výběrem propagačního potisku. Slevy až ⚡ Tradiční prodejce s rychlým dodáním.


Možno zavěsit na klip nebo řetízek. Otvor pro snadné vysunutí karty. Nedávno sa mi podarilo vyprať kartu , ešte som ju neskúšala, ale tá už nepôjde, čo? Obaly chrání karty nejen. Děrovací kleště pro polepky.


Počet: Držák na silné karty bez klipsy TS. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. ID kartu najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Profil zákazníka: spol. Bratislavského kraja Ďakujem za ponuku.

Obal na id kartu
Obal na id kartu

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zahradnictví olza polsko

Fcd beton

Stavebniny lubawka