Recepty ze starého chleba
Návody a recepty na zpracování starého chleba. Chleba není tak levný, abychom nesnědené kousky házeli do odpadu. A to ani tehdy, když je chleba ztvrdlý „na kámen“.
Jedinou podmínkou dalšího zpracování je, aby starý chleba nebyl plesnivý. Ze starého chleba si díky tomuto receptu zvládnete připravit rychlou luxusní večeři. Recept ze starého chleba si prostě zamilujete. Pokud tento vylepšený starý chléb nevyzkoušíte, tak neuvěříte. Ze stareho chleba recepty , které budete milovat.
Doma vám zůstal tři dny starý chleba , který už se nikomu jíst nechce, a vyhazovat ho je taky škoda. Právě proto tu máme čtyři tipy od vás, našich čtenářek a čtenářů, jak starý chleba skvěle zužitkovat a pochutnat si! Zbyl vám větší kus chleba a je vám líto ho vyhodit? Insirujte se mým receptem na chlebové placky. Je to skvělý a velice chutný způsob, jak využít přebytky chleba a přitom si přichystat něco dobrého k večeři.
Většinou se uvádí bez přesného množství a dalamánky se pečou opravdu z toho, co vám doma zbude. Starší chleba lze též obalit ve vajíčku. Nejlepší je připravovat topinky z chleba starého tak tři dny, to jsou nejkřupavější,“ láká Honza Všetečka. Stačí chleba nakrájet na tenké plátky, potřít tukem a opéct. Tématické fráze: chlebové placky ze starého chleba placky z chleba bramboráky recept bramboráky tn.
Salamanky že starého chleba recepty , které budete milovat. Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů. Hořčice udělá ze starého chleba královskou pochoutku. Chcete být přece jen trochu kreativnější? Rozpečte si staré pečivo v troubě nebo v toustovači.
Udělejte v rohlíku díru jako byste dělali párek v rohlíku, ale místo párku ho naplňte sýrem a rozpečte. Jestli už předem víte, že máte chleba dost a nespotřebujete ho, nakrájejte ho na kostičky a uvařte hned polívku. Domácí dalamánky ze starého chleba.
Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku. Přinášíme vám recepty , ze kterých se vám budou sbíhat sliny. Ostatní suroviny budete muset přidávat přiměřeně k množství chlebu, který máte doma. Chleba namočíme do vody, po změknutí slijeme a trochu vymačkáme, zahustíme moukou na tužší těsto a přidáme droždí. Nemohu bohužel uvést množství mouky ani chleba , je nutné to vyzkoušet.
Když jsem je dělala poprvé, měla jsem plnou mísu starého chleba , nestačila jsem zírat a hlavně péci- závěr byl dalamánků! I tomu největšímu šetřílkovi se někdy stane, že neodhadne kolik koupit rohlíků a chleba. Tvrdé pečivo je škoda vyhazovat, lze z něj udělat klasickou strouhánku, ale i chutné jídlo pro celou rodinu. Nechte se inspirovat našimi recepty.
Chlebové bramboráky - recept : Chléb necháme rozmočit ve vodě (mléko) a vymačkáme.
Komentáře
Okomentovat