Kontio cena

Our Glass Houses make the best possible use of the surrounding landscape. Large windows offer light and space, but also seamlessly combines interior and exterior spaces. Srubový dům KONTIO můžete mít i vy!


Kompletní ceník srubových domů KONTIO na našich stránkách nenajdete. Pro naše klienty stavíme “individuální domy”, nezaměřujeme se na “typové stavby”, proto není možné připravit univerzální ceník. Naše webové stránky slouží pouze jako inspirace, každý model vždy. Cena za metr čtvereční se může pohybovat od 15- tisíc korun.


Tento cenový rozptyl se netýká stavby na klíč, ale mluvíme o tzv. IN NA KONCU: Naj vas najnižja cena ponudbe ne prepriča k prvi izbiri. Pretehtajte pluse in minuse, kaj dejansko ponudbe obsegajo, saj je veliko zavajanja in.


Zde najdete srubové domy a roubenky KONTIO. Můžete si vybrat přímo jeden z našich modelů, ale nejčastěji to funguje tak, že se naši klienti vybraným modelem pouze inspirují a my jim pak pomůžeme dům upravit přesně podle jejich představ, podle situace na pozemku, bereme v potaz místní regulativy výstavby. Fínske drevodomy a zruby KONTIO - drevený dom na kľúč, modely zrubových a drevených domov, zruby, drevodomy, drevostavby. Ak zrubový dom, tak KONTIO.


Yhteydenotto ja tarjouspyyntö eivät sido sinua mihinkään. Pyydä yhteydenottoa jo tänään ja olet lähempänä unelmaasi! KONTIO je svetová jednotka vo vývoji, výrobe a predaji zrubových stavieb vo svete. Cena srubových domů KONTIO je individuální v závislosti na zvolené technologii a. Její cena je však rychle odradila. Stavba srubového domu je totiž jako hra s legem.


Kontio hirsitalot ja -huvilat. Navštivte s námi ve virtuální prohlídce srubový dům KONTIO , který svým majitelům slouží jako druhý domov. Sruby KONTIO - to pravé pro váš volný čas! Vuosikymmenien menestyksellemme on vain yksi tae – tyytyväiset asiakkaat – ja tätä tahdomme vaalia jatkossakin. Saamme kiitosta erityisesti laadukkaista tuotteista, vahvasta arkkitehtuuriosaamisesta, kilpailukykyisistä hinnoista sekä laajasta talo-, huvila-, sauna- ja piharakennusmallistosta.


Bývanie v zrubovom dome so sebou prináša mnoho pozitívných asociacií. Pokojné, priestranné a príjmené prostredie, jednoducho se cítite ako doma. Koľko stojí drevenica na kľúč?


Na tieto otázky odpovedáme každý deň, a predtým ako povieme cenu, položíme záujemcom veľa otázok. Dôvod je jednoduchý: neexistuje drevenica alebo zrub, ktorý by bol vhodný pre všetkých. Každý z nás má iné požiadavky, očakávania,. Zastavěná plocha: 1m 2: Užitková plocha: 1m 2: Půdorysné rozměry: x 1Cena hrubé stavby bez DPH: 1. Buy cheap car tyres online and benefit from a fast delivery to the address of your choice.


Před několika lety by se zdálo, že budoucnost bude patřit spíš montovaným sendičovým dřevostavbám, ale dnes je již dobře patrný tren který preferuje stavby z masivního dřeva – sruby. Malá obec Stráňavy v blízkosti Žiliny sa stala dejiskom výstavby ďalšieho KONTIO zrubového domu. Ide o katalógový model, drevený dom Fragaria, ktorý si jeho budúci majiteľ upravil podľa svojich potrieb. Zrubový dom má vo vstupnej časti pridané zádverie, na prízemí vznikol priestor pre kúpeľňu so sprchovým boxom a komoru. Drevený dom má na poschodí pridanú.


Jesteśmy w stanie zrealizować każdy projekt – od domków letniskowych po imponujące całoroczne wille. Dzięki doświadczeniu i bliskim relacjom z naszymi partnerami z Finlandii, gwarantujemy najwyższy standard usług. Możesz liczyć na nasze wsparcie na każdym etapie współpracy.

Kontio cena
Kontio cena

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zahradnictví olza polsko

Fcd beton

Stavebniny lubawka